“Barış İşçinin Halkın Ülkenin Kazancıdır”
“Barış İşçinin Halkın Ülkenin Kazancıdır”
İçeriği Görüntüle

08 Temmuz 2025 Salı günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek olan programa tüm Artvin halkı davet edildi.

Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı ve Artvinli olan Dr. Hafiz Osman Şahin başta olmak üzere, İstanbul’dan ülkemizin seçkin hafız ve karileri katılım sağlayacak.

Program, Kur’an tilavetleriyle başlayacak, ardından hafızlık belgeleri genç hafızlara takdim edilecek.

İl Müftüsü Mesut Harmancı, programın manevi önemine dikkat çekerek, “Kur’an-ı Kerim’i ezberleyip hayatına nakşeden evlatlarımızın bu güzel yolculuğunu taçlandıracağımız icazet merasimimize tüm halkımızı davet ediyoruz.

Bu özel günde evlatlarımızın heyecanına ve sevincine ortak olmak, onlara manevi destek sunmak hepimiz için büyük bir mutluluk vesilesidir.” dedi.

Artvin İl Müftülüğü tarafından organize edilen icazet merasimi, Türkiye'nin önde gelen karileri de Kur’an tilavetleriyle programa anlam katacak.

İl Müftüsü Harmancı, bu anlamlı günde tüm Artvinlileri genç hafızların gururuna ortak olmaya çağırdı.C10A3D5B 1E42 4935 875F 7E9Ebceb7E9E

Muhabir: Ayşe ÖZDER