Seçimde sarı listeyle aday olan Mehmet Zeki Karakullukçu ile mavi liste adayı Fikret Uyumaz yarıştı. Üyelerin oylarına talip olan iki aday arasında geçen seçimde, yapılan oylama sonucunda Mehmet Zeki Karakullukçu başkanlığa seçildi.
Yapılan oylama sonucunda Karakullukçu 391 oy ile seçimi kazanırken, Uyumaz 146 oyda kaldı. Böylece Karakullukçu, önümüzdeki dört yıl boyunca Borçka Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı görevini yürütecek.
Başkan seçilmesinin ardından açıklamalarda bulunan Karakullukçu, “20 yıldır Borçka Esnaf Kooperatifi’nde müdür olarak görev yaptım. Bu süreçte esnafın sorunlarıyla yakından ilgilendim ve çözüm üretmeye çalıştım. Amacımız; Borçka halkının daha mutlu daha refah içinde olması ve esnafımızın daha güçlü bir yapıya kavuşmasıdır. Birlikte hareket ederek Borçka’yı daha da büyüteceğiz” ifadelerini kullandı.
Genel kurul sonucunda belirlenen yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Mürsel Çil, Cemil Kara, Umut Atan, Tolga Güven, Hasan Çakır ve Zekeriya Çakmak.
Denetleme Kurulu üyeleri Osman Demir, Murat Küçük ve Hasan M. Özgöz olarak belirlenirken; yönetim kurulu yedek üyeliklerine Mehmet Duysak, Kenan Kahya, Ayhan Gaz, Sametcan Uzun, Sevda Iyem, Nurettin Şeker ve Arzu Özdemir seçildi.
Denetleme Kurulu yedek üyeleri ise Cem Yücel Yavuz, Yunus Şirin ve Sevgi Kocaman oldu.







