Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Dr. İsrafil Kışla, Şavşat Kaymakamı Alperen Celepci, Şavşat Belediye Başkanı Durmuş Aydın ve AK Parti Şavşat İlçe Başkanı Erol Kara, Artvin Çoruh Üniversitesi (AÇÜ) Şavşat Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.
Ziyarette, Şavşat Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine getirilen Doç. Dr. Muhammed Yıldız’a hayırlı olsun dilekleri iletilerek yeni görevinde başarılar dilendi.
Gerçekleştirilen görüşmede, yüksekokulun eğitim-öğretim faaliyetlerinin geliştirilmesi, öğrencilerin eğitim olanaklarının iyileştirilmesi ve kurumun gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar ele alındı. Ayrıca yüksekokulun ihtiyaçları, geleceğe yönelik hedefleri ve bu doğrultuda yapılabilecek destekler ile iş birliği imkânları değerlendirildi.
Şavşat Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muhammed Yıldız, nazik ziyaretleri ve yüksekokulun gelişimine gösterdikleri ilgi ve destek dolayısıyla Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla’ya ve beraberindeki ilçe protokolüne teşekkür etti.




