Star Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün, yoğun katılımla adeta bayram havasında geçti. Çiftin mutluluğunu paylaşan davetliler arasında Betül öğretmenin öğrencileri de vardı. Öğretmenlerini mutlu günlerinde yalnız bırakmayan yaklaşık yüz öğrenci, düğüne katılarak unutulmaz bir sürprize imza attı.

Öğrencilerinin ilgisi karşısında duygulanan Betül öğretmen, gözyaşlarını tutamayarak şunları söyledi:

“Öğretmenliğin en güzel yanı, öğrencilerinin sevgisini kazanabilmektir. Onların bu özel günümde yanımda olması bana tarifsiz bir mutluluk verdi. Hepsine yürekten teşekkür ediyorum. İyi ki varlar.”

Artvin Plajları Çöp Yoğunluğunda İlk Sırada
Artvin Plajları Çöp Yoğunluğunda İlk Sırada
İçeriği Görüntüle

Whatsapp Görsel 2025 08 24 Saat 14.10.11 E49F63AcÖğrencilerinin ilgisi karşısında duygulanan Betül öğretmen, onlara sarılarak teşekkür etti. Çiftin bu özel günü, aile bireyleri ve dostlarının katılımıyla coşku içinde kutlandı.

Muhabir: Ali Eray ÇELİK