Toplantıya Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ahmet Uzundurukan, Başkan Yardımcısı Dr. Muhammet Berat Şahiner, ilçe devlet hastenelerinin başhekimleri ile ilçe devlet hastanelerinin acil servis sorumlu hekimleri ve 112 komuta kontrol merkezi hekimleri katılım sağladı.

Öğrenciler İçin Sağlıklı Adım
Öğrenciler İçin Sağlıklı Adım
İçeriği Görüntüle

Toplantıda il genelinde sunulan acil sağlık hizmetlerinin değerlendirilmesi yapılarak, hastaneler arası koordinasyonun güçlendirilmesi, acil servislerde hizmet kalitesinin artırılması, sevk süreçlerinin etkin yürütülmesi ve sağlık hizmetlerinde karşılaşılan sorunlara yönelik çözüm önerileri ele alındı. Ayrıca sağlık tesisleri arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi adına yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

İl Sağlık Müdürü Dr. Yunuz Arslan, vatandaşlara sunulan sağlık hizmetlerinin daha etkin, hızlı ve kaliteli şekilde sürdürülebilmesi için koordinasyon toplantılarının önemine değinerek toplantıya katılım sağlayan tüm yöneticilere ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Artvin İl Sağlık Müdürlüğü

Askom Toplantısı Gerçekleştirildi (3)Askom Toplantısı Gerçekleştirildi (2)

Muhabir: Editör Masası