Sporcular, bir üst kuşak derecesine geçebilmek için teknik hareketler, mücadele performansı ve disiplin açısından değerlendirildi. Sınav sonunda başarılı olan sporculara başarı belgeleri ve yeni kuşakları takdim edildi. Sporcular, eski kemerlerini havaya atarak terfi sevincini doyasıya yaşadı.
Törene, kulüp başkanı ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Hayati Güneri ile İl Temsilcisi Faris Keskin de katılarak sporcuları tebrik etti. Katılımları ve desteklerinden dolayı Güneri ve Keskin’e teşekkür edildi.
Etkinlik sonrası açıklama yapan Tekvando Antrenörü Reşat Altun, genç sporcuların gösterdiği azim ve disiplinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi: “Sporcularımızın her biri büyük bir özveriyle çalışarak bugünlere geldi. Kuşak terfi sınavları, sadece bir başarı göstergesi değil, aynı zamanda spor ahlakı, disiplin ve karakter gelişiminin bir yansımasıdır. Emek veren tüm sporcularımızı gönülden kutluyorum. Desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen velilerimize, kulüp başkanımıza ve il temsilcimize teşekkür ediyorum.”
Artvinli Gençler Spor Kulübü sporcuları, yeni kuşaklarıyla birlikte çalışmalarına kaldıkları yerden devam ederek, önümüzdeki dönemde il ve bölge müsabakalarına hazırlıklarını sürdürecek.



 
             
             
                             
                             
                            





 
         
         
         
         
         
        