Antrenör ve Kafile Başkanı Nilay Altıntaş Yalçın eşliğinde Konya'ya gidecek 4 özel gereksinimli sporcu, Türkiye Şampiyonası öncesinde Yeşilay Artvin Şube Başkanı Erkan Navdar ile bir araya geldi.
Ziyarette sporculara başarı dileklerini ileten Navdar, Yeşilay'ın her zaman sporun ve sporcuların yanında olduğunu vurguladı.
Yeşilay Artvin Şubesi tarafından sporcuların Konya'daki ulaşım ihtiyaçlarına yönelik araç desteği ile bir öğün yemek gideri karşılandı. Desteklerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren sporcular ve antrenörleri, Yeşilay Artvin Şubesi'ne teşekkür etti.
Yeşilay Artvin Şube Başkanı Erkan Navdar yaptığı açıklamada, "Öncelikle çocuklarımıza teşekkür ediyoruz. Bizleri ziyaret etmeleri bizleri mutlu etti. Hocalarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Sporcularımızla tek tek ilgileniyorlar. Konya'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'na gidecek tenis ve atletizm branşlarındaki sporcularımıza destek olmak istedik. Konya'daki ulaşımları için araç desteği sağladık, ayrıca bir öğün yemeklerini karşıladık. İnşallah şampiyonluklarla Artvin'e dönerler." dedi.
Yeşilay'ın yalnızca bağımlılıkla mücadele alanında değil, toplumun her kesimine yönelik çalışmalar yürüttüğünü belirten Navdar, "Yeşilay olarak sporcularımızın her zaman yanındayız. Öğrencilerimizle, engelli bireylerimizle ve gençlerimizle birlikte olmaya devam ediyoruz. Sporcularımızın bizleri unutmaması ve ziyarette bulunması bizleri ayrıca mutlu etti. Kendilerine küçük hediyeler takdim ederek Türkiye Şampiyonası'na uğurladık. Konya'ya 18 yaş üstü 4 sporcumuz ve 3 antrenörümüz olmak üzere toplam 7 kişilik kafile uğurladık." ifadelerini kullandı.
18-22 Temmuz tarihleri arasında Konya'da gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonası'nda Artvin'i temsil edecek özel gereksinimli sporcuların, tenis ve atletizm branşlarında mücadele ederek önemli dereceler elde etmesi hedefleniyor.



