Artvin’de U18 şampiyonluk mücadelesinde oynanan karşılaşma saha olayları nedeniyle tamamlanamadı.

Recep Uçar: 'İlk defa 3 maç üst üste gol yemeden galip gelerek taraftarlarımızı mutlu ettik'
Recep Uçar: 'İlk defa 3 maç üst üste gol yemeden galip gelerek taraftarlarımızı mutlu ettik'
İçeriği Görüntüle

Borçka İlçe Stadı’nda Hopa Eğitim Spor ile Yeşil Artvin Spor arasında oynanan U18 şampiyonluk maçında yaşanan gerginlik, oyuncular arasında kavgaya dönüştü. İki takım futbolcuları arasında çıkan kavganın ardından karşılaşma hakem tarafından tatil edildi.

Maçın yarıda kalmasının ardından tribünlerde de gerginlik yaşandı. Edinilen bilgilere göre bazı taraftarlar arasında kavga çıktı. Olaylarda taraftarların birbirine fiziki müdahalede bulunduğu belirtildi.

Yaşanan olayların ardından “Şehrin Azizleri” ve “Denizin Asi Çocukları” taraftar grupları kamuoyuna yönelik bir açıklama yaptı. Açıklamada, karşılaşmada hakem kararlarının adaletsiz olduğu iddia edilerek, maçla ilgisi olmamasına rağmen Borçka İlçe Stadı’nda bazı taraftarların kendilerine taşlı ve fiziki saldırıda bulunduğu öne sürüldü.

Açıklamada, “Yaşanan bu saldırı Borçka-Hopa kardeşliğine gölge düşürmüştür. Ancak yaşanan olayların Borçka halkının tasvip etmediğini ve gerekli merciler tarafından gerekenin yapılacağından eminiz. Görevi olayları sakinleştirmek olması gereken bazı güvenlik güçlerinin olaya tek taraflı bakarak taraftarımıza yönelik sert müdahelesinide kınıyoruz. Yaşanan olaylardan kaynaklı yaralanan arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, taraftarımıza taşlı ve fiziksel saldırı gerçekleştiren şahısların gereken cezayı almasını bekliyoruz.”

Muhabir: Haber Merkezi