Borçka Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı bugün Belediye toplantı salonunda gerçekleşti. Açılış, yoklama ve saygı duruşu ile başlayan toplantı gündem maddelerinin okunması ile devam etti.

İlk olarak, İşçi Personelin Toplu Sözleşme görüşmeleri için Belediye Başkanı Ercan Orhan’a yetki verilmesi konusu gündeme geldi. Yapılan oylama sonucunda, bu yetki oy birliğiyle kabul edildi.

Dolmuş Ücretlerine Zam Geldi! Dolmuş Ücretlerine Zam Geldi!

İkinci madde olarak, Borçka Belediyesi ile Ankara Keçiören Belediyesi arasında kardeş belediye olma kararı görüşüldü. Meclis üyelerinin oy birliğiyle aldığı bu karar, iki belediye arasındaki işbirliğini güçlendirmeyi amaçlıyor.

Son olarak, Aksu Mahallesi Sigorta Caddesi 248 numaralı imar adasının plan değişikliği konusu ele alındı. Bu madde, detaylı inceleme ve değerlendirme yapılmak üzere komisyona havale edildi.

Toplantı, tüm gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasının ardından dilek ve temenniler ile sona erdi.

Editör: Ümran Kara