Artvin-Ankara Hattında "Yaşam Yolculuğu"
Artvin-Ankara Hattında "Yaşam Yolculuğu"
İçeriği Görüntüle

İYİ Parti Artvin İl Başkanı İlker Kaan Altun, seçimin ardından mazbatasını aldı.

Artvin’da geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen İYİ Parti İl Kongresi’nin ardından seçimi kazanan yeni yönetim mazbatasını teslim aldı. İYİ Parti Artvin İl Başkanı İlker Kaan Altun, Artvin Adliyesi Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alarak resmen göreve başladı.

Mazbatasını teslim aldıktan sonra açıklamalarda bulunan İlker Kaan Altun, şunları söyledi:
“Görevimizi partililerimizin güvenine layık olacak şekilde onurla yürüteceğiz. Bu mazbata yalnızca şahsıma değil, İYİ Parti’ye gönül veren tüm dava arkadaşlarıma verilmiştir. Artvin’deki vatandaşlarımızın sorunlarını daha yakından takip edecek, partimizin değerlerini sahada temsil edecek bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Önümüzdeki dönemde önceliğimiz; halkımızın sesi olmak, birlik ve dayanışmayı güçlendirmek ve Artvin’i daha iyi yarınlara taşımaktır. Partimize duyulan güveni artırmak için gece gündüz çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”

Altun, sözlerini, “Artvin’in her köşesinde vatandaşlarımızla bir araya gelecek, fikirlerini dinleyecek ve çözüm üretmek için çaba göstereceğiz. Hep birlikte, İYİ Parti’yi Artvin’de daha güçlü kılacağız” diyerek tamamladı.

İlker Kaan Altun Mazbatasını Aldı (2)

Muhabir: Ayşe ÖZDER