İlçede beş gün boyunca müzik, halk oyunları, mehteran gösterileri ve geleneksel boğa güreşleriyle festival coşkusu yaşanacak.
Ardanuç Belediyesi tarafından düzenlenen festivalin yeni programı belli oldu. 9 Eylül Çarşamba günü başlayacak etkinliklerde Erzurum Halk Oyunları Ekibi ve Mehteran gösterisinin yanı sıra Özgür Altunkaya ve Elif Buse Doğan sahne alacak.
Festivalin ikinci günü olan 10 Eylül Perşembe günü Kars Halk Oyunları Ekibi ile Artvin Halk Oyunları Ekibi gösterileri gerçekleştirilecek. Gecenin devamında ise Ömer Faruk Aydın ve Koray Avcı konserleriyle sahneye çıkacak.
11 Eylül Cuma günü festival sahnesinde Aydoğan Can, Gökhan Birben ve Tanju Çelik yer alacak.
Festivalin en önemli geleneklerinden biri olan Boğa Güreşleri ise 12-13 Eylül Cumartesi ve Pazar günlerinde gerçekleştirilecek.
Ardanuç’ta günlerdir beklenen festivalin başlamasına kısa süre kala ilçe yeniden hareketlenirken, 9-13 Eylül tarihleri arasında yaşanacak festival coşkusuna yoğun katılım bekleniyor.






