Toplantıda 6 gündem maddesi görüşülürken, daimi encümen üye seçimi dikkat çeken başlıklardan biri oldu.
Açılış ve yoklamanın ardından, Mart ayı meclis karar özetleri okundu. Toplantıda plan ve bütçe komisyonu ile imar komisyonlarının kurulması görüşüldü. Gündemin üçüncü maddesinde ise daimi encümen üyelerinin seçimi ve meclis toplantı günlerinin belirlenmesi ele alındı.
Daimi encümen üyeliği için CHP’den Akın Polat ve Fatih Yücetan Gedikli, AK Parti’den ise Cevdet Güney ve Oktay Sağlam aday gösterildi. Yapılan oylamada adaylar eşit oy alınca, seçim kura ile belirlendi. Kura sonucunda Cevdet Güney ve Oktay Sağlam daimi encümen üyeliğine seçildi.
Toplantıda ayrıca meclisin tatil ayı ve toplantı günleri belirlendi. Denetim Komisyonu Raporu ile 2024 yılı faaliyet raporu okunarak meclis üyelerinin bilgisine sunuldu.
Toplantı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.