"Hedef Yıl Sonuna Kadar 500 Üye"
"Hedef Yıl Sonuna Kadar 500 Üye"
İçeriği Görüntüle

Yoğun katılımın olduğu geceye; Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci, CHP İl Başkanı Devrim Dural, Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan, Zonguldakspor Başkanı Özberk Papila, çok sayıda iş insanı, kurum ve daire müdürleri ile davetliler katıldı.

Gecede ilk olarak, dernek yönetim kurulu üyesi Gürkay Gündoğan’ın derlediği "Artvin" belgeseli davetlilerle buluştu. Belgeselin ardından sunuculuğunu Nafiye Topaloğlu’nun üstlendiği gece başladı.

Dernek Başkanı Osman Bekaroğlu, yaptığı konuşmada, 35 yıldır Zonguldak’ta bir çatı altında toplanan Artvinlilerin birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğini belirtti.

Bekaroğlu, “Sosyal ve kültürel faaliyetlere her zaman önem verdik. Bu tür organizasyonlarla bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan tüm konuklarımıza, hemşehrilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci ise yaptığı konuşmada anne tarafından Artvinli olduğunu belirterek, “Hemşehrilerimle bir arada olmaktan büyük mutluluk duydum. Programımın hemen ardından İstanbul’dan gelip sizlerle bu güzel geceyi paylaşmak istedim.” ifadelerini kullandı.

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem de Artvinlilerin yıllardır birlik ve beraberliğini koruyarak güçlü bir dayanışma örneği sergilediğini vurgulayarak, “Birçok Artvinli dostum var. Her biri çok kıymetli, iyi insanlar. Bu dostluk bağlarının bozulmadan devam etmesini diliyorum.” dedi.
Konuşmaların ardından gece, dernek yönetim kurulu üyesi Gürkan Kaptan’ın hazırladığı Artvin yöresi halk oyunları gösterisiyle renklendi. Ardından sahneye çıkan Artvinli sanatçı Faik Pala ve Mavi Göç Grubu, seslendirdikleri türkülerle davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.82F786E7 C9E0 435D 824E 2C836A87026C

Muhabir: Haber Merkezi