Atan, "23 Mart, Artvin’den başlayarak Türkiye’nin her köşesinden demokrasi zaferi ile yükselecek" dedi.
YUSUF ORHAN ATAN: "ARTVİN DEMOKRASİNİN GÜCÜNÜ GÖSTERECEK"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, "1 milyon 700 bin üyemizi sandık başına bekliyoruz" çağrısını destekleyen Atan, "Artvin’deki tüm üyelerimiz, Cumhurbaşkanı adayımızı belirlemek için sandık başına gidecek. Artvin’den güçlü bir demokrasi mesajı göndereceğiz ve Türkiye’nin geleceğine yön vereceğiz" dedi.
TÜRKİYE'NİN GELECEĞİ İÇİN BİR ADIM DAHA ATILIYOR
Atan, 23 Mart’taki ön seçim sürecinin sadece parti içindeki demokrasiyi pekiştirmekle kalmayıp, aynı zamanda Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek önemli bir adım olduğuna dikkat çekti. "Artvin halkı, Cumhurbaşkanını belirlerken, Türkiye’nin demokratik geleceği için önemli bir karar verecek. Hep birlikte güçlü bir Türkiye için adım atacağız" diye konuştu.
ARTVİN’DE YÜKSEK KATILIM BEKLENİYOR
Yusuf Orhan Atan, Artvin’deki CHP örgütünün 23 Mart’ta yapılacak ön seçim için hazırlıklarını tamamladığını ve tüm üyelerin katılım göstereceğini ifade etti. "Artvin'deki üyelerimiz, demokrasi adına önemli bir adım atacak. Bu seçim, sadece CHP'nin değil, tüm Türkiye’nin geleceğini belirleyecek bir süreç olacak" dedi.
Atan, CHP’nin güçlü bir şekilde halk iradesini savunduğunu belirterek, "Bu süreçte Artvin halkının sesini duyuracak, demokrasiye olan bağlılığımızı bir kez daha tüm Türkiye’ye göstereceğiz" şeklinde konuştu.
CHP Artvin İl Başkanı Yusuf Orhan Atan, 23 Mart’ta yapılacak ön seçimde yüksek katılım sağlanacağına ve Artvin’in Türkiye genelindeki sürece önemli bir katkı sunacağına inandığını belirtti. Tüm Artvin halkını ve CHP üyelerini sandık başına davet etti.